Painonnoston nuorten sm-kilpailut Rovaniemellä, Nummelan Voimailijoille viisi mitalia.


Ensimmäisenä kilpailupäivänä 20- ja 23 -vuotiaiden sm-kisoissa Rovaniemellä. Nummelan Voimailijoilla mukana kolme nostajaa jotka saivat yhteensä neljä mitalia,
Marika Lemminkäinen sarjassa 53kg tempaisi 39kg ja työnsi 52kg yhteistulosta 91kg. Marikan tuloksella 20-vuotiaissa pronssia. Marika Lemminkäinen jäi ennätyksestään vain muutamalla kilolla ja kyseessä oli ensimmäinen sm-kilpailu painonnostossa. Hanna Hämäläinen kilpaili myös ensimmäistä kertaan sm-tasolla painonnostossa. sarjassa 63kg tempauksessa 46kg, työnnössä 69kg joka riitti 23-vuotiaissa hopeaan ja 20-vuotiaissa pronssiin, yhteistulosta kertyi komeat 115kg. Mikael Erik Helin poikien sarjassa 56kg 20-vuotiaat, tempaisi 54kg ja työnsi 60kg yhtestulosta 114kg. Mikaelille hopea mitali kaulaan.
Toisen kilpailupäivän Nummelan Voimailijoiden mitali saldon kasvattamisesta vastasi Julia Keränen tempaisten hienosti ennätyksensä 60kg ja työntäen 70kg yhteistuloksella 130kg, Julialle kulta mitali sarjassa 75kg. Tämä oli myös Julian ensimmäinen sm-kilpailu. Peter Sundberg epäonnistui tempauksissaan jääden ilman tulosta.

Mitalisaalis oli paras Nummelan Voimailijoille tähän asti.
Kuvassa: vasemmalta Marika Lemminkäinen, Mikael Helin ja Hanna Hämäläinen. Ensimmäisen kisapäivän mitalistit.